AXXE - Elektronikk spesialisten

Vårt produksjonsmiljø betjener teknologiselskaper med komplekse produkter og som har særskilte krav til utførelse, fleksibilitet og samhandling. Ofte er dette produkter i relativt små serier som skal fungere i svært krevende miljøer, være seg temperatur, vann og fukt, sjokk, vibrasjon og lignende. Spesielt innenfor produksjon av hi temp elektronikk har vi bred kompetanse og tilpasset produksjonsutstyr. Vi har flere av Norges ledende utviklere av hi temp elektronikk som kunder.

www.axxe.com

IPCO – Programvarespesialisten

IPCOs hovedkompetanse er innen utvikling av embedded, teknisk og administrativ programvare. De har svært erfarne ansatte som har levert skreddersøm av krevende og store løsninger innen programvare i over 20 år. IPCO kan ta ansvar for å drifte både egenutviklede eller annen programvare i et beskyttet og kontrollert miljø med 24/7 støtte. IPCO leverer også produkter og tjenester i Telecom markedet.

www.ipco.no

Unitech Energy - Kraftforsyningsspesialisten

Unitech utvikler og leverer kraftelektronikk til en rekke anvendelser. På referanselisten har de internasjonale aktører innenfor Olje og Gass, Offshore og Forsvar. beskyttet og kontrollert miljø med 24/7 støtte. IPCO leverer også produkter og tjenester i Telecom markedet.

www.unitechenergy.no

Hans H Schive – Batterispesialisten

Hans H Schive utvikler og leverer batterier for en rekke anvendelser. De forhandler høykvalitets celler med ulike egenskaper, tilpasset definerte applikasjoner og behov. De har levert løsninger til en rekke anvendelser for krevende omgivelser.

www.schive.no

Miko Plast – Plastspesialisten

Miko Plast utvikler og leverer plast. De har bred erfaring med forskjellige typer plast, og de kan være rådgiver på valg av materiale. De designer utfra kundespesifikke behov og har sin produksjon i Norge.

www.miko-plast.no

HUGG – Mekanikkspesialisten

HUGG designer, simulerer mekaniske løsninger. Med erfaring både fra Forsvar, Olje og Gass , medisin og andre industrielle kunder. De fokuserer produserbarhet og sikrer at designet er tilrettelagt for det volum som skal produseres.

www.hugg.no

Blue Logic – Undervannsspesialisten

Blue Logic utvikler og leverer koblinger til undervannsinstallasjoner. De leverer hydrauliske veske og gass konnektorer, elektriske koblinger med induktiv overføring av strøm og data, mekaniske koblinger bl.a. elektrisk moment verktøy. Blue Logic bidrar i tillegg med tilpasninger der det er behov. Produktene selges på Web shop, hvor dokumentasjonen også ligger.

www.bluelogic.no

TaMek – Mekanisk produksjonsspesialist

TaMek har levete mekaniske løsninger i over 30 år og ha en maskinpark utstyrt med både modere produksjonsutstyr og styringssystemer for varierte og krevende oppgaver. Dette gjør det mulig for oss håndtere hele verdikjeden med mange kom- plekse prosesser, som tynnplatebearbeiding, maskinering, sveising, montering og eksterne prosesser som f.eks. over atebe- handling. TaMek er ISO serti serte og vektlegger høy kompetanse innen hvert fagområde. TaMek leverer komponenter i hele vertikale linjen: fra SubSea til Space!

www.tamek.no

Head Energy - subsea kontroll system spesialisten

Head Energy Multicontrol er ett selskap i HEAD Energy konsernet. HEM leverer kontroll- og overvåkingssystemer primært til subsea bruk. HEM har sin spisskompetanse innenfor programvare , kontroll systemer og embedded utvikling.

headenergy.no